Temeljci suvremenog govorništva

Temeljci suvremenog govorništva - Škorić, Ivo | Bedriftsportalen.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Škorić, Ivo
DIMENZIJA
10,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Temeljci suvremenog govorništva.pdf
ISBN
8758212911457

OPIS

Knjiga Temeljci suvremenog govorništva na sustavan i pristupačan način razrađuje temeljne principe dobrog govora i govorništva, objašnjava i raščlanjuje osnovne retoričke pojmove i vrste govora, daje upute o pripremanju i izvedbi govorničkoga nastupa, uključujući sve njegove detalje – od osmišljavanja do svjesnoga načina kontrole afektivnih iskaza i neverbalnih poruka tijekom govorenja.

Meki povez,format 21 cm,189 stran Dragi čitatelji, ovo je priča o spikerima i o govoru. Želimo je s vama podijeliti jer je to priča o važnosti spikerske profesije i uloge spikera u njegovanju temeljne kulturne odrednice radija i televizije, kulture govora. teorija govorništva i vrste govora koje iznosi Aristotel, a potom i veliki učitelj Sokrat koji ...

Permalink: http://skupni.nsk.hr/Record/uf.ZAG01000608464 The blue social bookmark and publication sharing system. Temeljci suvremenog govorništva . Permalink: http://skupnikatalog.nsk.hr/Record/pf.800711305 Temeljci suvremenoga govorništva .

POVEZANE KNJIGE