Francusko hrvatski rječnik

Francusko hrvatski rječnik - Putanec, Valentin | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Putanec, Valentin
DIMENZIJA
6,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Francusko hrvatski rječnik.pdf
ISBN
2699202775120

OPIS

Rječnik obuhvaća 70 000 francuskih natuknica, s više od 2 500 suvremenih francuskih kratica (akronima) i priručni prikaz morfologije svih francuskih glagola, na približno 1200 stranica. Posebna je vrijednost rječnika to što za svaku natuknicu nudi nekoli o hrvatskih sinonima tako da korisnik može odabrati odgovarajuću riječ pri prevođenju francuskog teksta.

Priređivačica Sanja Šoštarić rječnik je znatno obogatila i osuvremenila, pa nema sumnje da će ovo izdanje naći širok krug korisnika, osobito među turistima, učenicima, studentima ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Francusko hrvatski rječnik autora Putanec, Valentin. Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Eksperimentalni rječnik razvija se u Laboratoriju za generativno programiranje i strojno učenje na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, a uključuje trenutno oko 12700 pojmova zajedno s vrstama riječi, izgovorom, različitim značenjima i primjerima upotrebe. Onlinerecnik.com je najbrži i najkompletniji multijezični online rečnik na koji ste do sada naišli i koji ima mogućnost prevođenja između engleskog, francuskog, nemačkog i srpskog jezika.

Rečnik ima i detaljna pojašnjenja reči i pojmova. Izgovor reči i fraza.

POVEZANE KNJIGE