Češko-hrvatski i hrvatsko-češki rječnik s gramatikom

Češko-hrvatski i hrvatsko-češki rječnik s gramatikom - Sesar, Dubravka | Bedriftsportalen.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togabedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sesar, Dubravka
DIMENZIJA
7,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Češko-hrvatski i hrvatsko-češki rječnik s gramatikom.pdf
ISBN
6344705714088

OPIS

Česko-chorvatský slovník, chorvatsko-český slovník Ovaj praktični češko-hrvatski i hrvatsko-češki rječnik s gramatikom namijenjen je svima koji žele steći osnovna znanja o češkom jeziku, i to posebice o njegovoj uporabnoj normi. Stoga će kao nezamjenjiv priručnik poslužiti najširem krugu korisnika.

Jadranske dopune Skokovu Etimologijskom rječniku, I-III, Zagreb 1998-2004. Dušanka Profeta - Alen Novosad, Hrvatsko-češki rječnik, Zagreb 1999.

Stoga će kao nezamjenjiv priručnik poslužiti najširem krugu korisnika. - 24000 gramatički obrađenih natuknica, - najčešći frazemi i karakteristični… ČeŠko-hrvatski i hrvatsko-ČeŠki praktiČni rjeČnik s gramatikom: dubravka sesar text.skipToContent text.skipToNavigation PRIHVAĆAM Da bismo Vaše iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. ČEŠKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ČEŠKI PRAKTIČNI RJEČNIK S GRAMATIKOM - Dubravka Sesar Školska knjiga Zbog nedostatka odgovarajućega češko-hrvatskog i hrvatsko-češkog rječnika na našem tržištu, ovaj je rječnik autorice dr.

POVEZANE KNJIGE