Španjolski za svakoga

Španjolski za svakoga - Šoljan, Baldo | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šoljan, Baldo
DIMENZIJA
3,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Španjolski za svakoga.pdf
ISBN
5476670881802

OPIS

Španjolski za svakoga / Espanol para todos Udžbenik je jedan od malobrojnih hrvatskih udžbenika za španjolski jezik. Namijenjen je učenju španjolskog jezika za svakidašnju uporabu i osnovnu komunikaciju. Kako bi i dalje bio prikladan senzibilitetu i potrebama današnjeg vremena, sadržaj je osuvremenjen osobito u odnosu prema vokabularu.

Šifra: 040503 Udžbenik je jedan od malobrojnih hrvatskih udžbenika za španjolski jezik. Namijenjen je učenju španjolskog jezika za svakidašnju uporabu i osnovnu komunikaciju.

Ponuda za svakoga Lidlovi recepti Ljeto počinje Asortiman Mobila aplikacija ... ESPANOL PARA TODOS - Španjolski za svakoga (Polovne i antikvarne knjige) BALDO ŠOLJAN (autor) . Izdavač: ŠKOLSKA KNJIGA ZAGREB Stanje: kao nova Španjolski s izgovorom Praktični priručnik sa 4000 riječi i izraza za svakoga u svakoj situaciji. espanol para todos baldo Šoljan Španjolski za svakoga broj stranica: 175 format: 17 x 24 cm uvez: meki izdavaČ: Šk zagreb 1979 knjiga je u odliČnom stanju Španjolski za svakoga/ Espanol para todos Baldo Šoljan.

POVEZANE KNJIGE