Praktični školski pravopis

Praktični školski pravopis - Barbaroša-Šikić, Mirela | Bedriftsportalen.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na bedriftsportalen.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barbaroša-Šikić, Mirela
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Praktični školski pravopis.pdf
ISBN
5859948247640

OPIS

Pravopis počinje inicijalnim testom pomoću kojega sam učenik, ali i nastavnik u razredu, može utvrditi početnu razinu znanja i pri učenju potrebnu pozornost pridati najslabije naučenim dijelovima. Pravopis je izgrađen od sustavno i pregledno izloženih i sažeto metodički segmentiranih jedinica pravopisne građe koje su popraćene primjerima, vježbama i zadacima, a svako poglavlje završava opsežnom vježbom za provjeru znanja. U pravopisu je, uz sažeto obrađena pravopisna pravila, učeniku ostavljen prostor i za njegove bilješke, primjerene primjere iz svakidašnje govorne prakse, kao i osobne zabilješke i opažanja. Potrebno je istaknuti da je tako koncipiran pravopis dragocjeno pomagalo nastavniku u pripremi nastavnih materijala ili kao izvor zadatak a za utvrđivanje, ponavljanje i provjeru znanja.

... Praktični školski pravopis : s vježbama i zadacima (2012.) udžbenicima hrvatskoga jezika za učenje hrvatskoga jezika za strance, pisani na hrvatskome ili inome jeziku, npr.

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Zagreb.

POVEZANE KNJIGE