Home Ledige Stillinger Ung yrkesaktiv kvinne trenger funksjonsassistent og brukerstyrt personlig assistent for HUMAN CARE AS

Ung yrkesaktiv kvinne trenger funksjonsassistent og brukerstyrt personlig assistent for HUMAN CARE AS

11 min read
0
0
68HUMAN CARE AS

4017 STAVANGER
Web:

www.human-care.no


Ung yrkesaktiv kvinne trenger funksjonsassistent og brukerstyrt personlig assistent

Humana brukerstyrt personlig assistanse er en del av Nordens største fagmiljø innen brukerstyrt personlig assistanse (BPA). Vi tilbyr skreddersydde BPA-løsninger til funksjonshemmede over store deler av Norge. Hos oss er BPA funksjonshemmedes verktøy til å leve et fritt, fleksibelt og selvstyrt liv. For mer informasjon om Humana, se www.humananorge.no

Ung yrkesaktiv kvinne trenger funksjonsassistent og brukerstyrt personlig assistent som kan jobbe dagtid 1-2 dager i uken og to kvelder i uken i et vikariat fra september 2019 til april 2020.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Jeg ser etter deg som er sosial, selvstendig, fleksibel, effektiv og pålitelig. Du må gjerne trives med travle dager der du ofte ikke vet hva arbeidsdagen vil innebære før du er der. Noen dager kan også være roligere med en del dødtid. Denne tiden kan du for eksempel bruke til lesing eller strikking. Du er empatisk og lar deg lett engasjere i andres aktiviteter. Det må være kreativ og evne å se gode løsninger på praktiske utfordringer. Du må like svømming som treningsform, like å eksperimentere med mat innimellom og huslige sysler. Du må gjerne like sminke og hår, og huslige sysler.

Det er en fordel om du har sertifikat, men det er ikke påkrevd. Jeg krever ikke at du har utdanning eller erfaring fra lignende jobb fra før. Erfaring fra typiske serviceyrker teller positivt! Du vil få god opplæring.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgaver innebærer assistanse med mitt arbeids gjøremål, enkle merkantile oppgaver, matlaging, spising, reising både privat og i jobbsammenheng, sosiale aktiviteter, personlig hygiene og diverse husholdningsoppgaver. I korthet går jobben ut på å være mine forlengede armer og bein og på den måten bidra til at jeg kan delta i arbeidslivet og ha et aktivt og sosialt liv akkurat som alle andre!

Øvrige rammer

Arbeidstid: 1-2 dager i uken og to kvelder i uken, mer ved behov etter avtale. Arbeidstid vil vanligvis være kl. 07:00-13:00 på dagtid og 17:00-23:00 på kveldstid.

Arbeidssted: Mariero/Stavanger Sentrum

Jeg kan tilby

? Forutsigbar arbeidstid

? Varierte arbeidsoppgaver

? Ordnede ansettelsesforhold i Uloba SA og Humana AS

Søknadsfrist: 15. august.

Varighet: 23. september 2019 – 19. april 2020.

Annonse og spørsmål kan sendes annebpa@yahoo.no. Link til søknadsskjema: Send søknad PAM

Stillingsnummer: 1164-2019-07-129 (Oppgis ved kontakt med NAV)
Kilde: Overført fra PAM annonsemottak


قالب وردپرس

Load More Related Articles
Load More By bedriftsportalen
Load More In Ledige Stillinger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Derfor selger Fretex kostbare jakker

Nye klær har blitt så billige at bruktbutikker ikke lenger klarer å holde følge, mener Fre…